Opatrenia na pranie plátenných tašiek

13075911236_757987577       

         Plátené taškysú jednou z najmodernejších tašiek pre každodenný život. Každá rodina v živote má v podstate jednu alebo dve plátené tašky. Na aké problémy by sme teda mali venovať pozornosť pri používaní plátna na mieru v každodennom živote?Guangzhou Tongxing Packaging Products Co., Ltd. Výrobcovia plátenných tašiek zdieľajú niektoré podrobnosti o praní plátených tašiek:

1. Prvé čistenie:

Keď sa taška kúpi späť, potrebuje špeciálne ošetrenie, ak sa čistí prvýkrát. Kožená oblasťplátennú tašku je možné utrieť koženou pastou, aby sa zabránilo prehýbaniu a tlaku, aby sa predišlo deformácii; aby sa predĺžila životnosťplátenný batoh, plátenná kabelka, plátenná taška cez rameno, atď...treba pridať do vody najprv malé množstvo Soľ, nechať ju vo vode úplne rozpustiť a následne plátennú tašku na polhodinu namočiť do vody, výhodou tejto úpravy je efektne napodobniť plátno vyblednutie vrecka.

2. Požiadavky na teplotu vody:

Plátená taška je vyrobená z kvalitného plátna, preto by teplota vody pri praní nemala byť príliš vysoká. Ak je teplota vody príliš vysoká, zmäkne ako uterák, čo má za následok miernu deformáciu alebo uvoľnenie vzhľadu. Najlepšie je kontrolovať teplotu vody na 30 stupňov. Nasledujúce je lepšie.

3. Spôsob čistenia:

Nedávajte ho do práčky a perte s iným oblečením, aby ste si ušetrili problémy. Plátená taška je vyrobená z plátna, takže veľmi ľahko absorbuje farbu. Ak ostatné oblečenie vybledne, prejaví sa to na farbe samotného plátenného batohu, čo spôsobí problémy. Sekundárne znečistenie; snažte sa neumývať tašky a oblečenie, aby ste si ušetrili problémy.

4. Výber čistiaceho prostriedku:

Plátno má vo všeobecnosti mierne vyblednutie, takže pri čistení musíte venovať osobitnú pozornosť druhu a množstvu chemických čistiacich prostriedkov. Vo všeobecnosti nepoužívajte pracie prostriedky, ktoré obsahujú bieliacu funkciu alebo fluorescenciu. Pri používaní musíte venovať pozornosť pokynom na obale produktu. Ak nejde o olejové škvrny alebo škvrny od atramentu, musíte ich množstvo kontrolovať čo najmenej, aby ste minimalizovali vyblednutie.

5. Sušenie:

Plátenná taška by nemala byť vystavená slnku, aby sa voda rýchlo vyparila a zanechávala stopy a spôsobovala žltnutie. Preto je najlepšie ho po umytí vodou vysušiť na chladnom mieste. Najlepšie je ho po vypraní oblepiť množstvom toaletného papiera a musí byť blízko povrchu obalu, aby nedošlo k zafarbeniu, a tiež aby sa zabránilo zožltnutiu povrchu plátna a následnému vysychaniu na vzduchu alebo vysychaniu v tieni, a nevystavujte ho slnku.

Vitajte v zvykom svoju vlastnú plátenú tašku!

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, radi vám pomôžeme, ďakujeme.

 


Čas odoslania: 20. mája 2021